SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Kiszállítás és hasznos tudnivalók

Áru átvétele/házhoz szállítás

 
A raktáron lévő megrendelt termék visszaigazolás után azonnal átvehető személyesen Budaörsön ahol a felszerelést is vállaljuk. Ha nincs raktáron a megrendelt áru, és ha azt a terméket lehet rendelni a gyártónál, akkor általában 24-72 órán belül érkezik meg, de ettől eltérhetnek egyes rendelések. A házhozszállítás díja: 1 db rendelése esetén 2.900 forint / gumi, 2 db rendelése esetén 1.500 forint / gumi, 3 vagy több db rendelése esetén 1.190 forint / gumi. Utánvét kezelési költség 990 forint / rendelés. A házhozszállítási információk a gumik adatlapjánál (Részletek gomb) is megtalálhatóak. A díjak az áfát tartalmazzák. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.  A megrendelt abroncsokat 10 munkanaon túl nem áll módunkban tárolni, ha nem veszi ezalatt át a terméket, az elállásnak minősül, rendelése törlődik.

Amennyiben szerelést is kér a gumikhoz, a megrendelésben szereplő ár NEM tartalmazza a szerelési költséget, az a gumiabroncsok árán felül fizetendő!

Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy a számlázási adatokat minden esetben pontosan töltsék ki -és ellenőrizzék le-, mert a már kiállított számlát utólag nem áll módunkban módosítani!

Az akciók előzetes bejelentés nélküli visszavonásának jogát fenntartjuk. A megszűnt akciókra és árváltoztatásokra történő utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelésre küldött automatikus visszaigazoló e-mail, a hatályos fogyasztóvédelmi törvények szerint nem minősül szerződésnek, csupán csak egy tájékoztató, hogy a megrendelés sikeresen beérkezett a rendszerünkbe. A rendszerünk esetleges meghibásodása miatt hibás áron megjelenő, vagy készlethiányos termék megrendelését nem tudjuk teljesíteni. Minden ilyen esetben tájékoztatjuk Önt, és megpróbáljuk a megrendelt terméket mással helyettesíteni.

Az Ön megrendelésének teljesítésre vonatkozó egyedi ajánlatunkat az automata visszigazolás után egy újabb üzenetben küldött szállítási információs e-mailben, vagy telefonos megkeresés során közöljük. A megrendelésben feltüntetett fizetendő összeg csak elfogadott, és szállításra telefonon, vagy írásban visszaigazolt megrendelés esetén érvényes! Azonnal nem teljesíthető megrendelés esetleges későbbi teljesítésére a Forint / Euro árfolyam ingadozás miatt a megrendeléskor visszaigazolt, Forintban számolt áron nem vállalunk automatikusan kötelezettséget.
 

Gumiabroncs és Alufelni webáruház

 
Áruházunkban több mint 15 féle gumiabroncsgyártó termékei közül választhatja ki az Ön számára árban és minőségben megfelelő autógumit.
Széles kínálatunkban –mint nyári gumi, mint téli gumi- fókuszálunk a legolcsóbb gumiabroncsoktól a prémium márkákig, legyen szó személy, terepjáró vagy kisteherautóról.
Általunk forgalmazott gumiabroncs márkák: GOODYEAR, MICHELIN, BRIDGESTONE, CONTINENTAL, PIRELLI, BARUM, DAYTON, FULDA, SAVA, KLEBER, KORMORAN, UNIROYAL, DEBICA, KUMHO, DEBICA, FIRESTONE, GENERAL TIRE, YOKOHAMA, NOKIAN.
Kérjük megrendelés előtt alaposan, ellenőrizze le a gépkocsijára felszerelhető gumiabroncs méretét, mintáját, sebesség és súly indexét. Ennek elmulasztásából adódó félreértésekért fellelőséget nem tudunk vállalni.
Amennyiben autóján gumiját nagyobbra szeretné váltani, használja a GUMIMÉRET VÁLTÓ funkciót, hogy megtudja a megfelelő gumiabroncsok paramétereit.
Az AKCIÓ gombra kattintva, Önnek lehetősége van megtekinteni az évszaknak megfelelő téli illetve nyári gumi akciónkat.
Az ALUFELNI gomb alatt, az Ön igényének megfelelő méret kiválasztása után, megtekintheti alufelni akciós kínálatunkat. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy alufelni rendelés esetén, előbb egyeztessen velünk, kerülve az alufelnik övezte (ET szám, osztókör, agyméret) problémákat. Az alufelni adatainak egyeztetésében, készséggel állunk rendelkezésére a06 23/430-328-es telefonszámon.
Felmerült lemezfelni, acélfelni igényét bátran jelezze felénk. Folyamatos lemezfelni akciónkat hamarosan nyomon követheti a gumitargumi.hu oldalon is.

 

Vásárlás

 
Önnek lehetősége van adatbázisunk segítségével megkeresni, kiválasztani a megfelelő autógumit, alufelnit. Ha megtalálta a megfelelő gumiabroncsot, a virtuális kosarába helyezhet annyit, amennyit csak szeretne.
A gumiabroncsok árváltoztatási jogát a telefonon történt visszaigazolásig fenntartjuk!